Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Ibiza Life

IBIZA

Όλοι μας λατρεύουμε τα ελληνικά νησιά αλλά αποφασίσαμε να σας παρουσιάσουμε μία άλλη εναλλακτική για τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές. Ταξιδεύουμε στο νησί της διασκέδασης, των όμορφων και εναλλακτικών παραλιών αλλά και το στέκι όλης της παγκόσμιας ελίτ, την Ίμπιζα! Αξίζει να αναφέρουμε πως όποιος γνωρίζει το νησί γνωρίζει επίσης πως υπάρχει και μία πανέμορφη και ήρεμη πλευρά. Δεν φημίζεται μόνο για τις επιλογές διασκέδασης που προσφέρει αλλά και για μέρη που χαρακτηρίζονται από την αγνή και ανεξερεύνητη φύση.

  Η Ίμπιζα είναι η μεγαλύτερη από τις νήσους Πιτυούσες που ανήκουν στο αρχιπέλαγος και την ομώνυμη αυτοδιοικούμενη περιφέρεια των Βαλεαρίδων νήσων, στην Ισπανία. Έχει εμβαδόν 572 χμ² και πληθυσμό 133.702 κατοίκων (2013).

Το νησί της Ίμπιζα είναι πολύ γνωστό για τα καλοκαιρινά πάρτι του, και χιλιάδες τουρίστες το πλημμυρίζουν την βραδινή ζωή του. Ένα από τα πολλά διάσημα κλαμπ, μπαρ και καφέ του νησιού είναι και το Καφέ ντελ Μαρ









                     ΠΑΡΑΛΙΕΣ                              


Για να πάρετε μια πρώτη γεύση εξωτικής ομορφιάς, επισκεφθείτε την Playa d’en Bossa, που απέχει μόλις 4 χλμ. από την Ίμπιζα και βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το μαγευτικό σύμπλεγμα νησιών Malvinas. Μην παραλείψετε να επισκεφτείτε τις παραδεισένιες παραλίες με τα κρυστάλλινα νερά, όπως η Cala Talamanca και η Cala Lionga, οι οποίες θα σας χαρίσουν ανεπανάληπτες στιγμές.










                         


                                                                        ΤΕΛΟΣ  :D

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου