Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Σεϋχέλλες... μια και μοναδική επιλογή

Σεϋχέλλες

Οι Σεϋχέλλες είναι νησιωτικό κράτος (με συνολική έκταση 455 τ.χλμ.) του Ινδικού ωκεανού, που αποτελείται από γύρω στα 115 νησιά με πρωτεύουσα τη Βικτώρια. Μεγαλύτερο σε έκταση από τα νησιά είναι το Μαέ. Το κλίμα είναι ισημερινό. Η οικονομία της χώρας βασίζεται κυρίως στον τουρισμό και στην αλιεία. Το πολίτευμα είναι δημοκρατία. Σύμφωνα με εκτιμήσεις για το 2016, η χώρα έχει πληθυσμό 94.677 κατοίκους (κατατάσσεται 203η). Ο πληθυσμός της είναι ο μικρότερος στην Αφρική. Επίσημες γλώσσες είναι η αγγλική και η κρεολική Σεσελουά. Πρώτοι έφτασαν στα νησιά οι Πορτογάλοι, στις αρχές του 16ου αιώνα. Από τότε πέρασαν από τα νησιά οι Γάλλοι, στους οποίους οι Σεϋχέλλες οφείλουν το όνομά τους, και οι Άγγλοι, οι οποίοι το 1903 κήρυξαν τις Σεϋχέλλες αγγλική αποικία. Η χώρα απέκτησε την ανεξαρτησία της το 1976.














































Γαμήλιο Ταξίδι στις Σεϋχέλλες

Οι Σεϋχέλλες δεν είναι απλά ένας πανέμορφος προορισμός με θεϊκές παραλίες – φημισμένες σε όλον τον κόσμο για τα διάφανα μπλε του ουρανού νερά τους – και με καταπληκτικό φυσικό περιβάλλον. Θα διαπιστώσετε ότι προσφέρουν απίστευτη ποικιλία επιλογών για μία απολαυστική διαμονή και κυριολεκτικά μία καινούργια εμπειρία. Αν ζητάτε χαλάρωση, ηρεμία και ξεκούραση στο γαμήλιο ταξίδι σας, οι Σεϋχέλλες είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε. Στο νησί Μάχε, το μεγαλύτερο του νησιωτικού συμπλέγματος,  έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε περισσότερες από 65 ερημικές παραλίες με ασημένια άμμο, που περιβάλλονται από αρχαίους γρανιτένιους βράχους. Είναι το ιδανικό μέρος για να αποκτήσετε το λαμπερό μαύρισμα των Σεϋχελλών, να δροσιστείτε βουτώντας σε κρυστάλλινα νερά και να εξερευνήσετε με μάσκα τον καταπληκτικό κόσμο του βυθού. Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε κάποιες από τις εξαιρετικές κρουαζιέρες και τις δραστηριότητες που διοργανώνονται και να απολαύστε τα μαγευτικά τοπία και τους ήχους του νησιού. Βρεθείτε σε μυστικά λιμανάκια, όπου τα μόνα αποτυπώματα στην άμμο θα είναι από τα δικά σας βήματα, σε μοναχικά ρομαντικά εστιατόρια για τρυφερά τετ-α-τετ και βόλτες στο ηλιοβασίλεμα, που θα σας χαρίσουν υπέροχες αναμνήσεις για μία ολόκληρη ζωή.







































Δραστηριότητες

Θα ανακαλύψετε ότι υπάρχει πραγματικά μια εκπληκτική ποικιλομορφία δραστηριοτήτων που μπορούν να σας προσφέρουν μοναδικές και απαράμιλλες εμπειρίες. Ιδιαίτερα το Μαέ, διαθέτει μια εκπληκτική επιλογή παραλιών, τις περισσότερες τουριστικές εγκαταστάσεις, υποδομές πολιτιστικού και οικολογικού τουρισμού, hotspots νυχτερινής ζωής, εστιατόρια, μπαρ, café, καζίνο καθώς και καταδυτικά κέντρα, ενοικιάσεις σκαφών και ποικίλες αφετηρίες για περιπάτους και περιηγήσεις. Η περιήγηση μεταξύ των 16 νησιών είναι πάρα πολύ εύκολη, με προγραμματισμένες αναχωρήσεις με αεροπλάνο και πλοία που ταιριάζουν ακριβώς για οποιοδήποτε δρομολόγιο. Οι Σεϋχέλλες φημίζονται για τις καταδύσεις σε νερά γεμάτα από θαλάσσια ζωή και θεαματικά υποβρύχια τοπία και για το ψάρεμα της παλαμίδας του Ανατολικού Ειρηνικού και του τόνου.






































                         








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου